Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kell csinálni egy szoláriu...

Mit kell csinálni egy szoláriumban?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy miképpen zajlik a szoláriumozás, részletről részletre, onnantol kezdve hogy belépek a szolárium ajtaján... előre is köszi
2010. jún. 6. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Belépsz, beszélsz azzal aki ott van hogy mit szeretnél, ő elmondja hogy mit kell csinálnod, és mennyibe kerül, ha épp van bent valaki elbeszélgettek a barátok közt tegapi epizódjáról, majd ha kijött a valaki, azt csinálod amit az előbb elmondtak, kifizeted és elmész. Nem voltam még szoláriumban de biztos így van :P
2010. jún. 6. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor bemész, először is köszönsz, a napszaknak, a bent lévő életkorának és nemének megfelelően. Vagyis azt mondod: helló. :D

Aztán elmondod, hogy először vagy szoláriumban, és a leggyengébb gépet szeretnéd kipróbálni a legrövidebb idővel. A veszettül lebarnult csaj erre megmondja, hogy az mennyibe kerül és te kifizeted.

Ezek után megmutatja a gépet. Ez lehet álló vagy fekvő. Én az állót imádom, mert tuti, h nem maradnak rajtad fehér csíkok és higiénikusabb is (azért tegyél egy papírtörülközőt a talpad alá, lábgomba soha nem alszik :D). Ezután a bőrrákreklám csontkollekció csaj elmagyarázza, hogy hol tudod bekapcsolni a gépet, hol állíthatod a hangerőt, ha van rádió benne, esetleg a fényerőt, bár ez ritka, én csak arcbarnítónál láttam ilyet. Olyan helyen is voltam már, ahol nem te kapcsolod be a gépet, hanem automatikusan indul kb. 2 perc után.

Ezután a csaj magadra hagy a fülkében, te bezárod az ajtót és levetkőzöl, de előtte nézz körül, nincs-e valahol rejtett kamera. :D (Ez csak poén volt!) Mindent le kell venni, hacsak nem akarsz direkt bugyi- vagy melltartónyomot magadon. Naptejet ne használj, egyáltalán, az a legjobb, ha nincs rajtad semmi, még dezodor sem, mert változóan reagálhat. A smink tilos!!!!!

Nos, ezek után meztelenül beállsz a kabinba vagy befekszel hanyatt a gépbe és magadra csukod az ajtaját, illetve magadra húzod a tetejét (és bekapcsolod a gépet, ha kell).

Ezután barnulsz. :)

Lehet, hogy a csaj ajánlani fog védőszemüveget, ezt nyugodtan fogadd el, mert tényleg nagyon káros, ha belenézel a fénybe. Ha nincs szemüveg, az sem nagy baj, de egész idő alatt tartsd szorosan csukva a szemed.

Amikor leáll a gép, kijössz belőle, ha megizzadtál esetleg, akkor van ott papírtörölköző, azzal egy kicsit megtörülközhetsz.

Szoli után ne zuhanyozz közvetlenül, legalább 2-3 órát kell hagyni állítólag a bőrnek, hogy megnyugodjon. Ezt nem tudom, igaz-e, én is csak olvastam valahol, de mindig betartom, mert hátha. :D

Soha ne menj egy héten többször szoliba! Pont most olvastam az orvosi rendelőben egy szórólapon, hogy egy évben max. 50 rövid és gyenge szolizás még éppen nem káros. Hogy ezt hogyan számolták ki?!

2010. jún. 6. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor bemész, először is köszönsz, a napszaknak, a bent lévő életkorának és nemének megfelelően. Vagyis azt mondod: helló. :D"

Ezen behaltam. :D:D:D:DXD

Amúgy pont úgy, ahogy írták. Először csak 3-4 percre menj és kérdezd meg, hogy magától kapcsol be, vagy neked kell, mert nekem nagyon égő volt (a szó szoros értelmében is:D) először, azt hittem nekem kell bekapcsolni de nem reagált a gombnyomásra, vagy kétszer kipislogtam, hogy most mi van, aztán egyszer csak bekapcsolt. :D

2010. jún. 7. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
34%

Ezt a hellós dolgot nem én találtam ki, de amikor először hallottam, egy fél órát sírva röhögtem. :D :D :D

Az egyik Showder klubos gyerek mondta, sajnos nem emlékszem, hogy melyik, de a youtube-on fent van mind, majd megkeresem. :)

2010. jún. 7. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!