Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha cserbenhagy...

Mit csináljak ha cserbenhagy az elmém? Hogyan bizonyítható, hogy én voltam illetve hogyan hogy nem én voltam?

Figyelt kérdés
Mit csináljak ha cserbenhagy az elmém? Ma jött egy ismerősöm, aki azt mondta, hogy én hívtam őt oda telefonon a mai napra még egy héttel korábban, de én viszont nem emlékszem, hogy beszéltem volna vele. Sok hasonló dolog történik velem. Eltűnnek dolgok onnan ahol utoljára láttam és azt mondják, hogy én tettem el. Vagy, hogy beszéltünk arról mit kell venni, de én nem emlékszem, pedig ezeket egyből leírom egy cetlire. Egyre jobban kétségbe vagyok esve. Érzelmileg nulla vagyok, az agyam, a tudásom és a racionalitásom az egyetlen amiben bíztam idáig. Hogyan bizonyítható, hogy én voltam illetve hogyan hogy nem én voltam?

2018. febr. 2. 18:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!