Szülinapi bulin mit tudnék mondani a szülinaposról?
Figyelt kérdés
Szülinapi buliba fogok menni és mondták hogy lesz egy olyan rész amikor mindenki mond valami jót a szülinaposról vagy pl milyen élményei voltak a szülinapossal. Az a baj hogy én nemnagyon is ismerem a lányt akinek a szülinapja lesz, alig váltottam vele egy szót. Nagyon gáz lenne hogy mindenki mond valami vicces sztorit meg ilyeneket én meg meg se tudnék szólalni. Mit tudnék mondani?2018. jan. 30. 22:12
1/4 anonim válasza:
Most irjunk le egy vicces sztorit, vagy mit vársz?
Honnan kéne tudnunk hogy milyen a te ismerősőd?
2/4 anonim válasza:
Na, ez egy olyan kérdés, amire itt nem kaphatsz választ.
3/4 anonim válasza:
Ha ilyen "programpont" is van és egyszer találkoztal vele, akkor hogyan kerültél a meghívottak közé? Na, mindegy, valahogyan ki kell hagynod ezt a részt a buliban.
4/4 anonim válasza:
Mondd azt, hogy elhívott a szülinapi bulijára :D
Amúgy engem is érdekel, hogy hívtak meg ennyi alapján. Próbálj meg a helyiségnek a végébe húzódni, onnan figyelni az eseményeket, ráfogva arra, hogy te szégyenlős vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!