Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szülinapi bulin mit tudnék...

Szülinapi bulin mit tudnék mondani a szülinaposról?

Figyelt kérdés
Szülinapi buliba fogok menni és mondták hogy lesz egy olyan rész amikor mindenki mond valami jót a szülinaposról vagy pl milyen élményei voltak a szülinapossal. Az a baj hogy én nemnagyon is ismerem a lányt akinek a szülinapja lesz, alig váltottam vele egy szót. Nagyon gáz lenne hogy mindenki mond valami vicces sztorit meg ilyeneket én meg meg se tudnék szólalni. Mit tudnék mondani?

2018. jan. 30. 22:12
 1/4 anonim válasza:

Most irjunk le egy vicces sztorit, vagy mit vársz?

Honnan kéne tudnunk hogy milyen a te ismerősőd?

2018. jan. 30. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez egy olyan kérdés, amire itt nem kaphatsz választ.
2018. jan. 30. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Ha ilyen "programpont" is van és egyszer találkoztal vele, akkor hogyan kerültél a meghívottak közé? Na, mindegy, valahogyan ki kell hagynod ezt a részt a buliban.
2018. jan. 30. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondd azt, hogy elhívott a szülinapi bulijára :D

Amúgy engem is érdekel, hogy hívtak meg ennyi alapján. Próbálj meg a helyiségnek a végébe húzódni, onnan figyelni az eseményeket, ráfogva arra, hogy te szégyenlős vagy.

2018. jan. 31. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!