Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan hívják azt az embert,...

Hogyan hívják azt az embert, aki tudja azt hogy mi a probléma, de nem tesz semmit azért hogy megoldódjon, sőt nem veszi észre hogy ő maga is a probléma része?

Figyelt kérdés
Például egy ember azon gondolkodik hogy milyen borzalmas hogy ennyire a technikától függünk,közben nem veszi észre hogy ő is ebbe a körbe tartozik,és nem tesz ellene semmit.Ezt milyen szóval lehet jellemezni?Sajnos nem jut eszembe semmi.:(
2010. jún. 6. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én a hülyével jellemezném. de tényleg. csomószor sírnak, hogy jaj mivan közbe ugyanazt csinálják. figyelmetlen talán még a jó szó!
2010. jún. 6. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:

Makacs,vak,önző,

ennyi jutott eszembe...

2010. jún. 6. 16:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát igen ami igaz az igaz.Szerintem ez az egyik legnagyobb problémák egyike,az emberek nem tesznek semmit hogy jobb legyen pedig tudják hogy nem jó ez így.Mégis valahogy meg kell fogalmazni,biztos meglehet,egy olyan szóval mint a fukar,rest,fösfény vagy ilyesmi.Én a tehetetlenre is gondoltam már,de az egyáltalán nem jó,mert ők legalább próbálkoznak.
2010. jún. 6. 16:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Hmmm a vakság nem rossz...
2010. jún. 6. 16:57
 5/15 anonim ***** válasza:
képmutató?
2010. jún. 6. 17:04
 6/15 A kérdező kommentje:

Eszembe jutott egy jobb leírás:

Olyan ember aki nem veszi észre hogy a problémát ő maga is csinálja,ő is a része.

2010. jún. 6. 17:04
 7/15 A kérdező kommentje:
A képmutató is egész jó,illik rá,de még nem az igazi...
2010. jún. 6. 17:05
 8/15 anonim ***** válasza:
álszent?:)
2010. jún. 6. 17:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Önmagát meghazudtoló?

Begubózott?

Nem lát át a saját csapdáján,tehát...- Áhh nem jön az ihlet:D:D

2010. jún. 6. 17:14
 10/15 anonim ***** válasza:
önámító?? xD
2010. jún. 6. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!