A Csillagkapu Atlantisz végére mi történik a következő szereplőkkel? ( a csillagkapu legeslegutolsó része után)
Figyelt kérdés
- O' Neill tábornok
- Carter ezredes
- Tealc
- Daniel Jackson
- Hammond tábornok
2010. jún. 6. 11:45
1/4 anonim válasza:
Csak azért írok ide, mert tudom milyen sz@r érzés mikor nem válaszolnak. De nem tudom mi lesz velük, azt tervezem, hogy nyáron megnézek minden csillagkaput ami létezik, amúgy azt hiszem az új sorozatban az Univers-ben képernyőn feltűnik O'neill, vagy valami ilyesmi rémlik.
2/4 anonim válasza:
Hammondot véletlenül tudom, mert pont láttam azt a Csillagkapu Atlantisz részt, ahol elhangzott, hogy szívrohamban meghalt, éppen egy idegen bolygón volt akkor. (Azt hiszem az őt alakító színész is meghalt már.)
3/4 anonim válasza:
No akkor én válaszolok:
O'Neill tábornok ha jól tudom Washingtonban dolgozik
Carter kap egy saját Daedalus osztályú hajót (a PHOENIX-et [amit átkeresztelnek USS George Hammondra]), amivel az Icarus-projectet támogatja (SG-U)
Teal'c - hát erről fogalmam sincs
Dr. Daniel Jackson ő marad a CSK1-ben
Hammond tábornok pedig szívrohamban meghal, róla nevezik át Carter hajóját
4/4 scoobyhun válasza:
Igen a Hammond tábornokot alakító színész is meghalt 2008-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!