Miért hiszi mindenki, hogy kontaktlencse van a szememben? Mit csináljak, hogy ne higgyék azt?
> Miért hiszi mindenki, hogy kontaktlencse van a szememben?
Megválaszoltad: „12 éves leszek és nagyon kék színű a szemem. Ennyire kék színű szemet még sosem láttam mint amilyen az enyém.”
> Most átmentem egy másik suliba és mindenki azt hiszi hogy folyton színes kontaktlencse van rajtam.
Ő dolguk. Mindenki abban hisz, amiben akar.
> Meg azt is mondják, hogy kontaktlencsébe nem szabad aludni
Ez így igaz.
> nagyon idegesít, hogy mindenki azt hiszi van kontaktlencsém
Leszel-e ettől: csúnyább, hülyébb, szegényebb, betegebb? Nem. Akkor az idegesség felesleges elfoglaltság.
> Mit csináljak, hogy ne higgyék azt?
Miért kellene bármit is csinálni? A legegyszerűbb, a legkevesebb időt, energiát igénylő dolog, ha nem csinálsz az égadta világon semmit. Akár rá is hagyhatod a dolgot a többiekre, ha megkérdezik, hogy te kontaktlencsét hordasz, akkor mondhatod, hogy igen, persze. Azt is mondhatod persze, hogy nem, ez az eredeti, valódi szemszíned. Hogy ezt elfogadják-e, meg tudják-e emészteni, az legyen az ő problémájuk. Ha megmondják, hogy 12 évesen ez felesleges, mondhatod, hogy igen, az. Ha felhívják a figyelmedet, hogy nem jó kontaktlencsében aludni, válaszolhatod azt, hogy valóban nem jó dolog. Idővel megemésztik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!