Át lehet íratni anyám Telekomos szolgáltatás szerződését az én nevemre? (Bővebben lent)
Sajnos anyám pár hónap díjjal el van maradva és szinte használhatatlanra korlátozta a szolgáltató az internetet. Tudom, tudom, örüljek neki, hogy nem kapcsolták ki teljesen. A másik, hogy a lekorlátozott internetért és ingyenes, gagyi csatornákért (M1, stb) is teljes árat számolnak fel. Azaz mintha nem lenne korlátozva.
Amiért a kérdést írom, az az, hogy át tudom e íratni a szolgáltatónál a szerződést anyám nevéről a sajátomra?
Befizetem az elmaradást és onnantól én fogom fizetni.
Vagy olyan lehetséges, hogy egy lakáson belül, két emberrel kötnek szerződést és nekem is külön bekötik?
Akkor ha a tulajdonos (anyám) hozzájárul, hogy én is szerződést kössek a Telekommal akkor az övével párhuzamosan bekötik nekem is a szolgáltatást?
Amúgy nyilván fizetni kell a havidíjat, csak megemlítettem, hogy nem fair, hogy kb a semmiért úgyan úgy közel 20 ezret kell fizetni.
Számlázhatnának a lekorlátozott szolgáltatásnak megfelelő számlát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!