A Röhm Rg59-es jó gázpisztoly? Elég az 5-ös tárkapacitás mondjuk 2 emberre vagy 1-re?
Ha balhé van, és 1-2 lövés a képébe nem oldja meg, akkor úgyis futás a vége!
Nekem RG89s-em van, de csak a gumi lövedék miatt!
Nekem 70 van.
Röhm van 400 grammos is, ami nem forgótáras.
Elakadásról annyi a véleményem, hogyha megfelelően van tartva, soha nem lesz ilyen problémád. Lekopogom, legalábbis nekem még nem volt....
Szia! Utolsó vagyok.
Keserűvel személyesen még nem találkoztam. Viszont olvastam róla. Végeredményben rossz véleményem nincs róla. Idén sajnos nem volt lehetőségem kijutni FEHOVA-ra, pedig körbe néztem volna a Keserű standnál.
Csőre töltve biztosan soha nem tartanék magamnál fegyvert. Még nő létemre sem. Minimális gyakorlással szerintem bőven hozzá szoksz annyira a fegyveredhez, hogy használni tudd.
Nekem most egy FÉG-re fáj a fogam. Nagyon sok jót hallottam róluk.
Köszi a választ!
Próbálnak mindenhol forgótárasra rábeszélni, de nem nagyon akaródzik :) Most a mérete miatt még a Zoraki 914-en gondolkozok, elvileg megbízhatóbb is, a szánszerkezete miatt.
A FÉG nekem is nagyon tetszik, de annyit még nem szánok rá, első fegyverem lesz, ha végre elhatározásra jutok :)
Hááát első fegyvernek talán tényleg jobb lenne egy revolver. Már csak a szokás és a biztonság miatt is.
Azt szokták mondani, hogy akik a revolver pártját fogják, értenek a fegyverekhez, akik pedig az öntöltőt, általában nem.
Szerintem minden karbantartás kérdése.
Viszont azért valjuk be, hogy egy revolvernek komolytalanabb a fellépése, mint egy öntöltőnek. És ugye nem az az elsődleges célja az embernek, hogy használja. Legalábbis nekem nem. Ha nem muszáj persze..
Az első pisztojom nekem is revolver volt. De igazából ezt neked kell tudni, mit szeretnél =))
FÉG-ek nagyon jók, bár nem tudom, hogy árban mi az, amit megengedhetsz. Van egy puskám lassan már hmmmmmmmm talán 7 éve. Soha semmi baj nem volt vele, egyszerűen imádom, ezért is kacsintgatok a pisztolyok felé.
Olvastam a FÉG-ekről, gyönyörűek, de önvédelemre alkalmatlan, a cikkíró szerint.
A héten még keresek pár vadászboltot (amikben eddig voltam, nem megyek többet, még hülyének néznek :D), aztán jól megnézem magamnak mindet. Formára, méretre mindenképp az öntöltő tetszik.
Még egy kérdés, utcán hogy vált be a viselés? Belső vagy külső tok? Elsősorban belsőre gondoltam, csak nem tudom mennyire kényelmetlen nadrágon belül a vasdarab... A külső meg mennyire látszik nagyon pl zakó alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!