Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bajba vagyok! Mire számítsak?

Bajba vagyok! Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Na hát a helyzet az hogy egy civil rendőr részegen beszólt a barátnőmnek meg nekem is kétszer fejbevágtam lecsaptam a földre 2szer belerugtam orra eltört eszméletét vesztette mimeg otthagytuk a z ürgét de ez a Meki McDrive részén volt. Büntetve nemvoltam, beismerő vallomást tettem ami ugye enyhítő körülmény. Azt mondták az őrsön hogy max felfüggesztettet kapok. Pontosan mit kaphatok? Vann ittt olyan személy aki jártas ebben?? Esetleg pénzbírság a kezelési költségei miatt?
2010. jún. 5. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak azért megverted mert rosszat szólt? Szóban kellett volna visszavágni, ha nem ártott nektek testileg.

Meg ez módszer... agyonverni aztán otthagyni eszméletlenül. Iszonyat erkölcstelenség. Legalább egy mentőt hívhattál volna. Ez súlyosbító körülmény lesz, beismerő vallomás ide vagy oda.

2010. jún. 5. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég hülye vagy, ha egy beszólástól ennyire fölmegy benned a pumpa, hogy máris ököllel kell válaszolnod, akkor az a felfüggesztett még kevés is. :S Én mondjuk lány vagyok, de egy hülye (talán ittas) bunkó miatt sosem várnám el a páromtól, hogy megverjen valakit... Akármit is mondott nekem, pedig lehetne rám mit mondani, de lenne rá válaszom, ha meg a párom neki akarna menni ezért, akkor biztos megpróbálnám visszatartani, lebeszélni... Szóval a barátnőd is elég buta. Összeilletek. :S
2010. jún. 14. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem tökös csávó vagy,aki megvédi a barátnőjét,ne figyelj az előzőkre,szerintem helyesen tetted,hogy annak a mocskos zsarunak,aki ráadásul részeg beverted a képét,azért lehet,hogy otthagyni nem kellett volna de szerintem jó vagy!és ha azt mondják,hogy csak felfüggesztettet kapsz,akkor ne törödj vele nagyon
2010. jún. 14. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak a buta libáknak, és a macsó ösztön állatoknak jön be ez a fajta viselkedés... Lehetne rajtatok rák gyógyszereket kikísérletezni, akkor talán hasznos tagjai lennétek a társadalomnak...
2010. jún. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!