Az embereket mennyire érdekli a szórólap v a plakát? Egyáltalán elolvassák?
Figyelt kérdés
hirdetni szeretnék, köszi2010. jún. 5. 19:03
1/12 anonim válasza:
Én elolvasom ha az utcán a kezembe nyomják a szórólapot. De ha nem érdekel amit hirdet akkor eldobom.
2/12 anonim válasza:
A nagy plakátokat kénytelen vagyok elolvasni,mert szinte képtelenség "kikerülni" őket,de a szórólapokat még talán akkor sem,ha a kezembe nyomják.(főleg ha egy egyszínű,igénytelen kivitelű,ócska papírra nyomtatott valamiről van szó)Azokat olvasás nélkül dobom az első szemetesbe.
3/12 anonim válasza:
ha jobbikos&magyaros akkor még a szobámba is kiteszem...
hogyha msszp-s vagy fideszes akkor tépen ösze(talán leisköpömxD)
ha pedig egyéb és semmilyen politikai dologhoz nemfűződik akkor pedig ami érdekel...:D
remélem tudtam segíteni:D
4/12 A kérdező kommentje:
köszi:D
2010. jún. 5. 20:07
5/12 anonim válasza:
a plakátokat mindig megnézem az utcán :) sztem az a legjobb :)
6/12 anonim válasza:
Aszórólapokat nem olvasom el. A plakátokat is csak unalomból, a buszmegállókban, amikor sokat kell várni.
7/12 anonim válasza:
Mindent elolvasok, hátha akad valami érdekes. Amúgy azért van, hogy elolvasd :D
8/12 anonim válasza:
Ha véletlenül nem tudom elkerülni a szórólaposztót vagy megszánom, mert egyébként egy bombanő, akkor elveszem tőle, de akkor sem olvasom el. Főleg Budapesten az embereknek szerintem a tökük kivan a "reklámzajtól". Orrba-szájba esnek ránk a plakátok, szendvicsemberek, újsághirdetések és majdnem minden metrókijáratban eléd ugranak a szórólaposztók. Ugyanez a helyzet a bevásárló központokban is. Szóval tőlem már félnek a szórólaposztók, mert látják rajtam, mit teszek, ha elémugranak egy szórólappal.
9/12 anonim válasza:
Plakátokat mindig megnézem.
Szórólapokat ritkán veszem el, és első ránézésre eldöntöm, hogy érdekel-e. Ha nem, kuka, ha igen, elolvasom.
Én tippet adok. Szerintem mindenképpen legyen figyelemfelkeltő. Legyen benne valami érdekes.
Ugyanakkor legyen tömör és lényegre törő. Senki nem szereti a hosszú szövegeket.
De valamit bele kell csempészned, amin megakad az emberek figyelme.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. jún. 8. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!