Jó minőségű hajfesték?
Figyelt kérdés
Jelenleg Palette-et használok, de nem jó.. Mintha nem is festék, hanem hajszínező lenne.. egyszerűen kikopik, pedig színvédő samponnal mosom. 1-2 hétig gyönyörű fekete a hajam, aztán mintha nem is fekete lenne. Elveszíti a színét, ráadásul néhol barna tincseket is találok, tehát teljesen lekopik. Szóval tervezek hajfestéket váltani. A syossra gondoltam. Az jó? Vagy mit ajánlotok?2018. jan. 19. 18:40
1/2 anonim válasza:
Én is Palette Deluxe-ot használok, de nem feketét, hanem 750-es csokoládét. Semmi bajom vele, még az ajánlott 4-6 hetes utánfestést is kitolom 2 hónapra, de így is csak minimális kopást tapasztalok, pedig 2 naponta mosom a hajam. Lehet, hogy a fekete festéknél látványosabb a színvesztés, de nem hiszem, hogy egy drágább cucc tartósabb lenne. Inkább gyakrabban kell használnod. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van vele, lehet igazad van. Koszonom a valaszt!!
2018. jan. 20. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!