Jogos az ingyen munkanap?
Nyáron dolgoztam egy ruha boltban, és ott azt mondták, hogy ha a munkavállaló nem jön be dolgozni egy adott napon, ami megvolt beszélve, akkor a legközelebbi napon nem fizetnek semmit, tehát egy hiányzás = egy ingyen munkanap.
Ezt megtehetik?
Már otthagytam, és csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert eszembe jutott. De nem értem, hogy ez miért lenne jogos. Vagy egyáltalán az e.
Nyílván, ha az illető a megbeszéltek ellenére nem megy be dolgozni, akkor biztos van valami büntetés, de hogy egy teljes napot ingyen dolgozzon végig. Nem tudom, nekem még nincs sok tapasztalatom.
Ti mit gondoltok?
Miért gondolod azt hogy ha nem tartod magad az elő írtakhoz, a szabályhoz az következmények nélkül maradhat?
A másik szemszögéből is nézzd a dolgokat.
A munkáltatónak elkell végezni a munkát!!!
Érthető???
Az hogy kitalálid higy, jajjj beteg lettem , ez nem működik.
Ha ruha üzletbdn voltál akkor tudod hog a vevők vásárolnoli akarnak.
És őket nem érdekli, mint ahogy téged se érdekelne, hogy nincs kiszolgálás azért mert nem jött be az eladó.
Biztos vernéd a segget ha ott állnál a boltban és hát nincs eladó mert ő kitalált valamit.
Ezt kellene mégértened.
De egyébként úgy is az ilyen emberektől szabadulnak meg minél hamarabb ha tudnak. Mert van jelentkező helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!