Érdekelne mennyi idő alatt jön ki egy herpesz?
Szedjetek lizin-c kapszulát és nem fog kijönni.
A lizin a leghatásosabb ellenszere a herpesz vírusnak
Erősíti az immunrendszert, virusölő, sejtregeneráló,és herpesz-stop hatása van.
Itt egy kis ismertető a lizinről
Herpesz alapból a legtöbb emberben ott van. Az, hogy kijön-e, sok mindentől függ (stressz, immunrendszer állapota stb). Ha te eddig azon szerencsések közé tartoztál, akiben nem volt herpeszvírus, most garantáltan megkaptad.
Nekem néhány óra alatt ki szokott jönni, miután érzem a tipikus bizsergő érzést. Zovirax krémmel kordában tudom tartani általában, de néha az sem gyorsítja fel érdemben a gyógyulást. Nálam a kenegetés kezdete szokott lenni a kritikus pont. Ha épp elcsípem az első bizsergő érzésnél, akkor azért 1 hét után már vállalhatóan néz ki a képem:)
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a tippeket :)
Igen, azon szerencsések közé tartozom akiknek még nem volt herpesz problémájuk. Eddig még nekem se volt, azért kérdeztem hogy mi a teendő ilyen esetben. Már 5 napja ennek a dolognak, és még mindig nem jött ki semmi herpesz. Van még rá esély hogy mégis kijön? 🙊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!