Többféle fursuit szem létezik, általában valamilyen hálóból (angolul buckram, magyarul nem tudom, mi a neve) készülnek a szemek. Gondolom, toonie szemet akarsz csinálni. Keress rá neten, hogy follow me eyes tutorial. Ezek a szemek úgy néznek ki, mintha mindig a szemlélő felé néznének.
Van aki áttetsző műanyagból készíti őket. Ez attól is függ, hogy milyen stílusú illik a suitodhoz és hogy milyen anyagot tudsz beszerezni/használni.
Tanács: Legközelebb írd le, hogy te szeretnél készíteni és hogy milyen a suitod, mert nem mindenki olvasta az előző kérdéseidet, hozzászólásaidat. Én is csak véletlenül tudom, hogy fursuitot csináltál szemek nélkül, de hogy milyet, azt nem írtad le.
(Küldhetsz képet, kíváncsi vagyok...)
A fogát miből csináltad? Gipsz?
Amúgy jó lesz, gratulálok! Kezdetnek tökéletes. Segít valaki, vagy teljesen egyedül csinálod? Nekem egy kicsit furcsa, hogy a nyelve is szőrös. Partial suit marad, vagy lesz teste is?
A fogát levegőn száradó gyurmából (FIMO Air Basic) csináltam v hát formáztam...
köszi c:...
Egyedül csinálom ^^ és igen partial marad ^^ nem igazán szeretnék még teljeset mert lehet h nőni fogok + a partial valamiért jobban bejön mint a full suit ^^ (14/l még ráérek teljeset csinálni sztem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!