Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy fursuitnak a szeme miből van?

Egy fursuitnak a szeme miből van?

Figyelt kérdés
(mármint a szemgolyó)

2018. jan. 15. 17:01
 1/7 HyperPosSum válasza:

Többféle fursuit szem létezik, általában valamilyen hálóból (angolul buckram, magyarul nem tudom, mi a neve) készülnek a szemek. Gondolom, toonie szemet akarsz csinálni. Keress rá neten, hogy follow me eyes tutorial. Ezek a szemek úgy néznek ki, mintha mindig a szemlélő felé néznének.

Van aki áttetsző műanyagból készíti őket. Ez attól is függ, hogy milyen stílusú illik a suitodhoz és hogy milyen anyagot tudsz beszerezni/használni.

Tanács: Legközelebb írd le, hogy te szeretnél készíteni és hogy milyen a suitod, mert nem mindenki olvasta az előző kérdéseidet, hozzászólásaidat. Én is csak véletlenül tudom, hogy fursuitot csináltál szemek nélkül, de hogy milyet, azt nem írtad le.

(Küldhetsz képet, kíváncsi vagyok...)

2018. jan. 16. 10:22
 2/7 A kérdező kommentje:

A neve Bill... de itt van pár kép ^^ :

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszi a választ/tanácsot de csütörtökön megrendeltem ezt a "toony" anyagot ^^

2018. jan. 20. 17:30
 3/7 HyperPosSum válasza:

A fogát miből csináltad? Gipsz?

Amúgy jó lesz, gratulálok! Kezdetnek tökéletes. Segít valaki, vagy teljesen egyedül csinálod? Nekem egy kicsit furcsa, hogy a nyelve is szőrös. Partial suit marad, vagy lesz teste is?

2018. jan. 21. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:

A fogát levegőn száradó gyurmából (FIMO Air Basic) csináltam v hát formáztam...

köszi c:...

Egyedül csinálom ^^ és igen partial marad ^^ nem igazán szeretnék még teljeset mert lehet h nőni fogok + a partial valamiért jobban bejön mint a full suit ^^ (14/l még ráérek teljeset csinálni sztem :D)

2018. jan. 22. 21:03
 5/7 HyperPosSum válasza:
Ebben teljesen igazad van. Sok örömet hozzá!
2018. jan. 22. 23:25
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi ^^ <3
2018. jan. 23. 14:54
 7/7 anonim válasza:
Lehet ilyet magyarországon kapni olcsón vagy rendelni?
2018. febr. 24. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!