Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti küldenének fehérneműs képet?

Ti küldenének fehérneműs képet?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy modellügynökséghez,azt válaszolták hogy küldjek fehérneműs képeket (elölről,hátulról) és megbeszéljük a munkát.Ez állt a hirdetésben is csak én akkor még nem küldtem.Nem tudom hogy én vagyok csak nagyon paranoiás de félek elküldeni,pedig már a képeket is megcsináltam úgy hogy ne látszódjon az arcom.
2018. jan. 14. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha kellően leinformálható az ügynökség (létező cég, lehet velük élőben beszélni legalább telefonon hogy valóban létezik az ajánlat) és nem csak egy kanos ember akar így nőkről fotókat begyűjteni majd nem reagálni többet, akkor megpróbálható.

Napiszaron volt ebből nyáron jó kis kampány, hogy mennyire átverhetőek az emberek. Ugyanúgy fel volt adva a hirdetés, talán még kis sem volt kötve hogy meztelen képeket kérnek, és az emberek önként jelentkeztek rá, majd szépen ki is voltak posztolva az oldalra.

2018. jan. 14. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

A modellügynökség egy cég. Ennek megfelelően kell lennie cégbírósági bejegyzésnek. Keress rá.

Kell legyen székhelye, elérhetősége telefonon, levélben, személyesen felkereshető helyen.

Ha a cég neve magyarmodell, az e-mail cím pedig nem valami@magyarmodell.hu, hanem valami@szolgáltató.hu, legyen gyanús.

Ha tőled bármilyen címen pénzt kérnek, akkor tuti átverés.

E-mail nem kódolt, annak tartalmát idegenek is megszerezhetik. A csatolmányhoz olyanok is hozzáférhetnek, akik visszaélhetnek vele.

Ha küld képet, s megbeszéljük, eleve gyanús.

2018. jan. 14. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Második miért van lepontozva? Minden, amit ír, megfontolandó. És nem mellékesen a lényegét tekintve az elsővel azonos.
2018. jan. 14. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!