Lehet ilyet kapni boltban valahol Magyarországon? (Lent)
Régóta szeretnék ilyeneket de úgy tűnik csak rendelni lehet külföldről. Ha valaki ismer olyan helyet itthon ahol kapható segítsen! (Esetleg vásárlói tapasztalatoknak is örülnék a fent belinkelt terméket illetően ha nincs más lehetőség)
Szia!
Én is külföldről rendeltem (Aliexpress), és nagyon szeretem őket, szépek a színek, bár nincs összehasonlítási alapom, mivel más márkát még nem használtam.
A "sima" papíros rajztömbön átüt, a vastagabb akvarellpapíron nem annyira. Érdemes alátenni valamit (én egy másik lapot szoktam.)
Ha írsz privátot, küldök fotót az ilyen filccel készített rajzokról.
Persze, ennek az eredetijét a [link] -ról meg tudod rendelni, de készült fel, hogy az sokkal drágább. Én először azokat rendeltem meg, amikor még a külföldiekkel nem igazán szemeztem.
Barátomtól karácsonyra megkaptam az általad linkelt replikát, csak ő aliról rendelte. Minőségbeli különbség nincs, szóval szerintem te is rendelt meg külföldről...Fölösleges lenne 4-5-ször annyit fizetni ugyanazért a hatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!