Kivel volt már olyan, hogy félt elmenni aludni, és miért?
A párom megnézette velem az átok c. filmet. Egész éjjel nem mertem aludni, mert attól féltem, hogy előjön az a kis hülye, szürke, szellem gyerek. Tudom, hogy ez csak egy film, mégsem tudtam aludni. Egy ismerősöm (fiú és 35 éves) megijedt a film után a saját 7 éves lányától.
31/l
Én néha félek ha épp rámtör a bolondóra... Nem tudom miért. Olyankor félek elmenni aludni mert a lápma messze van az ágytól és akkor sötétben kell elmenni az ágyig stb..
Meg akkor szoktam félni amikor a kutyámnak kint kell aludni a kennelben, mert bent szokott a szobámba amúgy. És olyankor nagyon egyedül vagyok és félek. :( Egyedül lakom, mert a szüleim szétköltöztek és csak délután járnak haza...
Én 8-10 éves koromig féltem elmenni aludni azért, mert sötét volt a szobámban és féltem a sötétben.
Ahhoz meg, hogy felkapcsoljam a lámpát a szobámban, be is kell menni a sötétbe.
2. vagyok
Te is félelmetes filmet néztél? Kapcsold fel a lámpát és olvass! Esetleg kapcsold be a tv-t. Az majd világít reggelig. Ha felkel a nap, akkor majd könnyebben elalszol.
Az Átoknak van második meg harmadik része is! :)
Persze nem olyan jók, mint az első, de ez így szokott lenni mindennél, amiről több bőrt nyúznak le.
A villanyt viszont ne égessétek, mert előbb-utóbb az lesz, hogy jön a végrehajtó, az meg még a szellemgyereknél is félelmetesebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!