Hol szoktak lenni? HELP!
Figyelt kérdés
fél órája 1 szúnyogra vadászom.egy 6centis volt,elrepült,és nem találom,hol szoktak megbújni?fénynél nincsen.ja és nagyon félek tőlük,nem tudok úgy aludni hogy tudom hogy itt lapul vhol2010. jún. 4. 23:55
1/4 anonim válasza:
6 centis? Az valami hosszúlábú féle. Ide is beröpült egy a napokban. Először az ablakba láttam, aztán eltűnt. Másnap este egyszer csak elszállt az arcom előtt, rá a függönyre. Jól odanyomtam szegényt, szétesett darabokra. Egyik lába erre, másik arra. Ez olyan, amelyiknek nincs hangja, szal nehéz ügy. Szerintem valami jó kis bunkihelyet talált. Ilyen helyeken próbálkozzál.
2/4 anonim válasza:
Ha meg kis zümmögős szúnyog, akkor meg, ha lekapcsolod a villanyt, pár perc után elindul megint felfedezni Amerikát, és akkor zümmög és el tudod kapni. Bár szerintem ilyen szúnyog még nincsen. Inkább az a másik lesz, a néma hosszúlábú.
LOL
3/4 A kérdező kommentje:
megint megjelent.nagy szúnyog,de el is tűnt....
2010. jún. 5. 00:48
4/4 anonim válasza:
A kis kanos szúnyog XD Ha jól tudom a kis zümis a csajszi, a nagy meg a pasi szúnyog... Nálunk nem nagyon bújkálnak, úgy nekirepülnek a falnak, hogy néhány ott kómál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!