Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol szoktak lenni? HELP!

Hol szoktak lenni? HELP!

Figyelt kérdés
fél órája 1 szúnyogra vadászom.egy 6centis volt,elrepült,és nem találom,hol szoktak megbújni?fénynél nincsen.ja és nagyon félek tőlük,nem tudok úgy aludni hogy tudom hogy itt lapul vhol
2010. jún. 4. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
6 centis? Az valami hosszúlábú féle. Ide is beröpült egy a napokban. Először az ablakba láttam, aztán eltűnt. Másnap este egyszer csak elszállt az arcom előtt, rá a függönyre. Jól odanyomtam szegényt, szétesett darabokra. Egyik lába erre, másik arra. Ez olyan, amelyiknek nincs hangja, szal nehéz ügy. Szerintem valami jó kis bunkihelyet talált. Ilyen helyeken próbálkozzál.
2010. jún. 5. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha meg kis zümmögős szúnyog, akkor meg, ha lekapcsolod a villanyt, pár perc után elindul megint felfedezni Amerikát, és akkor zümmög és el tudod kapni. Bár szerintem ilyen szúnyog még nincsen. Inkább az a másik lesz, a néma hosszúlábú.

LOL

2010. jún. 5. 00:08
 3/4 A kérdező kommentje:
megint megjelent.nagy szúnyog,de el is tűnt....
2010. jún. 5. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A kis kanos szúnyog XD Ha jól tudom a kis zümis a csajszi, a nagy meg a pasi szúnyog... Nálunk nem nagyon bújkálnak, úgy nekirepülnek a falnak, hogy néhány ott kómál be.
2010. jún. 5. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!