Hogyan lehetnék hastáncos?
Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 21:35
1/1 anonim válasza:
Szia! Az első és legfontosabb hogy keress egy profi elismert oktatót akitől érdemes tanulni, mert sajnos nem minden tanártól érdemes. Ha megtaláltad az oktatódat, járj el rendszeresen hozzá csoportos vagy magán órára. Ne várj csodákat, fél év alatt nem lehet megtanulni hastáncolni. Kitartás, szorgalom és idő kell hozzá. Ha eljutottál egy középhaladó szintre, kezdj el más profi tanárok workshop-jaira is eljárni, mert mindig lehet újat tanulni. Az oktatód felügyelete mellett járj fellépésekre-versenyekre, mert ezek is mind a fejlődésedet segítik. Ha hastáncos szeretnél lenni, előre szólok hogy nem egy olcsó hobbit választottál. A ruhák több 10.000-be kerülnek, plusz az eszközök (fátylak, botok stb.). Én 6 évig hastáncoltam és imádtam! Imádtam az órákat, a fellépéseket, a versenyeket, a gálákat. Vannak nehéz időszakok, amikor azt fogod érezni hogy már nem akarod tovább csinálni, mert fáradt vagy, mert nem érzed elég jónak magad, de azokból válnak jó hastáncosok akik képesek ezeken a hullámvölgyeken túl jutni. Hirtelen ennyi jutott az eszembe, remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!