Eltört a cipőm talpa, szerintetek van esélyem garanciális cserére?
A cipőt több mint fél éve vettem, igy nekem kéne bizonyitani a hibát, ami annyit tesz hogy el kell vinnem szakértőhöz, ami 6000 forintba kerül, és ha kiderül hogy nincs okom cserére, bukom a pénzt.
A cipőt sokat hordtam, de mindig vigyáztam rá, valamint extrém terhelésnek sem volt kitéve, nem sportoltam benne. Látszik rajta hogy sokat volt hordva, a talpán is kissé kopottas a minta de nincs teljesen elkopva, azonban az egyik talpán kb 3 cm hosszan felhasadt a gumi.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Szerintetek megérné befektetni a kivizsgálás árát? (a cipőt 18 ezerért vettem)
Három Nike cipővel is így jártam.
Az első eset egy Air Max Command volt amit a sportfactoryban (Szinga sport Kft) vettem.Fél éven belül eltört a talpa, kicserélték.Egy évre rá az újnak is tört méghozzá ugyanazon a helyen,ezt már nem cserélték.
Majd hasonlóképpen jártam egy Air Force cipővel is amit a Playersroom-ban(Milyen meglepő ez is Szinga sport Kft) vásároltam.
Ez kb másfél bírt ki azt is úgy hogy télen nem hordtam.Ezt azért nem cserélték ki mert nem vettem észre azonnal a hibát.
Tény hogy maximum akkor nézegetem a cipő talpát ha belépek valamibe így egy esős napon arra lettem figyelmes, hogy fura hangja van.
És hogy mi a tanulság?
Kerülöm a Playersroom-ot,a Sportfactory-t, és többé nem veszek olyan Nike modellt amiben legtalp van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!