Hol nem fáj annyira a tetoválás?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert majd szeretnék 1 tetkót :P2010. jún. 4. 21:42
1/13 anonim válasza:
Ha az alapján döntesz, hogy mennyire fáj, akkor csak menőzésből csinálod, és nem azért, mert olyan fontos neked. Így pedig semmi értelem, mert úgyis megbánod néhány éve belül. De egyébként alkaron, vádlin nem fáj.
2/13 A kérdező kommentje:
azt már én is hallottam hogy alkaron fáj vádlin nem :D am 1 vörös sárkány lesz a hátamon :D
2010. jún. 4. 21:52
3/13 anonim válasza:
én a fenekemre tetováltattam. egyáltalán nem fájt. röhögtünk egész idő alatt. a csontos területeken fáj.
4/13 A kérdező kommentje:
a hátam pont csontos :(
2010. jún. 4. 21:53
5/13 A kérdező kommentje:
de hát akkor nem a hátamra kéne? mert én eléggé érzékeny vagyok a szúrásra :S
2010. jún. 4. 21:54
6/13 anonim válasza:
Oda kelen, ahová szeretnéd. Ennyit azért kibírsz, ha fontos neked. Senki nem halt még bele.
7/13 anonim válasza:
ízléstelen és gusztustalan bárhol van...
8/13 anonim válasza:
majd nagypapa korodban strandon már bottal vonaglasz és ott virít a hátadon egy sárkány. gratulálok.
10/13 A kérdező kommentje:
:D uccsó téll nagy xD
2010. jún. 5. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!