Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Edelényben lakok és letört a körmöm, de a nagy árvíz miatt nem tudok bejutni Miskolcra. Ki tud nekem valaki ajánlani egy manikűröst? Nagyon sürgőős lenne! VÉSZHELYZET!2010. jún. 4. 19:02
2/21 anonim válasza:
OMG...öld meg magad, ez borzalmas! De komolyan, ezzel a tudattal egyszerűen NEM LEHET EGYÜTT ÉLNI!!!!!
3/21 anonim válasza:
inkább segítenél azokon akik ennél NAGYOBB károkat szenvedtek -.-
4/21 A kérdező kommentje:
És azt elmondanád hogy hogyan amikor levan törve a körmöm te nagyon okos?!?!?!?!
2010. jún. 4. 19:12
5/21 anonim válasza:
a sárból kell kikaparni valakit?
6/21 anonim válasza:
hát talán kérdezd meg a kis vikikédet:P
7/21 anonim válasza:
Te olyan segg vagy.
Tudod, nekem árvíz nélkül hányszor törik le a körmöm és így is mindennap ember életeket mentek.
Ehelyett segíts azoknak aki olyan károkat szenvedtek amik tényleg VÉSZHELYZETEK!
Gondolom ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan.
8/21 A kérdező kommentje:
Komoylan gondoltam, de tényleg netu senkisem itt edelény körül egy manikűrüst? elsem hiszem
2010. jún. 4. 19:17
9/21 anonim válasza:
Neked fontosabb a körmöd jelenleg?
10/21 Zümy válasza:
xdxdxdxd..bocsi..de ezen szakadtam :DDD
nemtom,hogy vicc-e vagy nem.. de ha igen kössz,megnevetettél:D
mondjuk inkább viccnek veszem,mert ha igaz..akkor roh*dtul kiakasztó:| :S...nehogymár ez legyen a bajod:O...jesszus mik vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!