Üvegtrón rajongók. Nektek ki a top 3 kedvenc szereplőtök?
Igen ezt én is hallottam hogy 10 évig írta..
Amúgy hány éves vagy?
Hát lehet hogy igazad van :) És igazából lehet hogy furcsa de nekem se a főszereplő a kedvenc karakterem a könyvbe :D Meg engem általában a mellékszereplők jobban megfognak. Amúgy nemtudom te hogy vagy vele de nekem ha van egy kedvenc könyvem akkor valahogy elfogult vagyok vele Xdd (remélem érted :D)
Egy 16 éves lány😂
Bár szerintem pár év múlva biztos a fejemet fogom fogni hogy hogy tetszhetet ez annyira.🙄😀
És tényleg jolenne úgy kinézni mint a csaj a borítón. 😉
Ez így van. :) Nálam úgy van, hogy ameddig olvasok egy könyvet, (ha olyan a könyv) tök izgulok, le se bírom tenni. És mindig az a könyv az aktuális kedvenc könyvem. Utána persze szomorkodom, hogy nála biztos nem találok jobbat, de a végén kiderül, hogy mindig van jobb, ami más miatt tetszik :D
Amikor elkezdtem olvasni neten kutattam történetek után, amatőr írók írásait olvasgattam. Utána jöttek a rendes könyvek. Ha visszagondolok, hogy mennyire tetszettek az amatőr emberek írásai, amikor még nem fogtam rendes könyvet.... Az évek során változik az ízlésünk. :)
Hát igen ezzel én is így vagyok 😀 Elöször mikor láttam embereket ilyen "hatalmas"több száz oldalas könyveket olvasni arra gondoltam hogy hogy bírnak ennyi oldalt elolvasni :D Aztán láttam egy filmet ami nagyon tetszett, utána néztem és meglattam hogy ebből könyv is van......
Na és azóta olvasok 😂 pedig nem gondoltam volna hogy fog tetszeniaz olvasás , de mégis 😱😂😂
Igen most már én is figyelek rá hogy először a könyveket olvasam el.
Még nemolvastam a Harry pottert de nagyon gondolkodom rajta mert sokan mondták hogy nagyon jó könyv 😃 De ezekutan szerintem beszerzem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!