A postásunk elkeverte az egyik nem ajánlott csomagunkat, tehetek panaszt?
Valaki tett már elkeveredett, nem ajánlott csomag miatt panaszt?
Kiderült, hogy egy ideiglenes postás elkeverte a (kis értékű, 700 ft) csomagunkat. Nem volt ajánlott, tehetek így is panaszt?
Csomagot csak ajánlva lehet feladni!
Levélként lett feladva?
Egyébként tenni tehetsz, de nem nagyon lesz eredménye a panasznak úgy, hogy nem tudod igazolni a feladást.
Mikor vetted a cuccot?
Mert nekem volt, hogy 50 nap alatt érkezett meg Kínából, úgyhogy nem biztos, hogy a postás a ludas.
Sajnos biztos a postás a ludas. A "rendes" postásunk mesélte, hogy többen panaszkodtak rá (szóban), hogy eltűnik ez-az (nem biztos, hogy direkt, simán lehet, hogy pl. elhagyja őket, nem rutinos, stb.)
Szóval nem gyanúsítom, de az is biztos, hogy nem keresett meg engem, ahogy állította a "rendes" postásnak. Szóval ez a helyzet, november elején rendeltem egyébként.
A kérdés csak az, hogy van-e értelme, kaphatok-e kártérítést arra a párszáz forintra?
Tényleg az lesz, hogy még pár ilyen eset magyar vásárlókkal, és az ebay, wish, stb. nem fog ingyen küldeni MO-ra, mert nem az ő hibájuk (és nem is a vásárlóé), ha nem érkezik meg a csomag/levél. Inkább ez motiválna, hogy jelezzem a Postának, hogy nincs minden rendben.
ok, köszi! az lesz, csak sajnálom, hogy ő jár pórul egy magyar postás "kedvessége" miatt.
mivel én már kifizettem a terméket, így végül is nekem járna a kártérítés, de így az egyszerűbb.
1. A pénz a feladónak jár mert a küldemény a kézbesítésig az ő tulajdona, az egy dolog, hogy te kifizetted. Téged majd a feladó kártalanít.
2. Az hogy a postás keverte el, csak egy feltételezés. 800 kilométer és 15 átpakolás. Legalább annyi az esélye annak, hogy be sem ért az országba a cucc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!