Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kaptatok már innen privátban...

Kaptatok már innen privátban okoskodó emailt? Ha nekem nem tetszik egy válasz akkor sem írok privátban semmit! Ti?

Figyelt kérdés
Nemrégiben válaszoltam normálisan egy feltett kérdésre mire jön priviben az email egy gondolom én másik válaszadótól hogy az nem úgy van.
2010. jún. 4. 12:36
 1/7 anonim válasza:
Én nem kaptam még ilyet.
2010. jún. 4. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Én sem.Egyszer írt valaki,mert a válaszomba nem tzudtam beilleszteni a & jelet.

Írta, hogy mivel kell.De az otthoni gépen ez nem működik (azóta sem)

De én ezt nem vettem kötözködésnek.

2010. jún. 4. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem kaptam, csak jóindulatút. EGyeseknek túl sok idejük van, nem elég a neten okoskodni, még van erejük privátban is nyomni!!
2010. jún. 4. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már kaptam, nem is értettem. Leírtam egy konkrét esetemet egy dokival, és kaptam egy felháborodott, szitkozódó e-mailt egy nőtől, mert ő nagyon meg volt elégedve. Teljesen hidegen hagyott, mert a doki egy kalap ... volt emberileg, szakmailag ugyan nem értek hozzá, de emberileg maximálisan bukott, csak meglepődtem. Szívesen reagáltam volna, de rájöttem nem ér annyit.
2010. jún. 4. 12:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, na én sem reagálok rá, nem süllyedek le...
2010. jún. 4. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt ugyanúgy vannak nem 100%os emberek mint bárhol máshol:))

Eleve nem norm. aki képes priviben "győzködni" bármiről is.... ennyire nem lehet fontos neki egy tök idegen ember meggyőzése, hogy még privihez is folyamodjon:)

Én priviztem már de csak azért, mert pl. feljött egy téma ami már nem tartozott a kérdező kérdéshez, offoltunk :)és így inkább priviben beszéltük meg.

2010. jún. 4. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én se kaptam még. :D
2010. jún. 4. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!