Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Merre kell elindulnia annak...

Merre kell elindulnia annak aki író szeretne lenni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
É - ÉNy
2018. jan. 4. 21:36
 2/6 anonim válasza:

1. válaszoló üzenetére a reakcióm :) - vicces

Egyébként: Mindig csak előre!

2018. jan. 4. 21:45
 3/6 anonim válasza:

Amúgy komolyabbra fordítva a szót, a kérdésed nem konkrét.

Hogy érted azt, hogy merre kell elindulnia annak, aki író szeretne lenni?

Szerintem ez nem így megy, hogy mere.

Hogyha kiírtad ezt a kérdést, akkor ahhoz, hogy író legyél, gyakorolnod kell, nem alapvetően jön, így meg kell tanulnod, akárcsak nekem az enét, amiben én nem vagyok tehetséges pl., mondjuk nem is szeretném megtanulni :d.

Amúgy ha van egy ötleted, akkor leírod. Írsz, írsz, és írsz.

De vannak pl. olyanok, akik elképzelik maguk előtt, de leírni nem tudják az ötletüket.

Vannak, akiknek nincs ötletük, azaz ötlethiányban szenvednek, és vannak, akiket csak határidős keretek közé szorítva lehet valamilyen eredményre juttatni,hogy írjanak is valamit.

Vannak, akik vázlatokat csinálnak,vagy leírják az alapötleteket, de annál továb nem jutnak, vannak, akik elkezdik, tök jó ötleteik vannak, de nem tudják befejezni, vagy vannak, akiknek tök jó ötleteik vannak, megírják előre, mondjuk az első és utolsó fejezetet pl., de közé már nem tudnak mit írni.

Esetleg vannak olyanok is, akik konkrét szövegben leírják a párbeszédeket, stb, és utána úgy megírják a történetet.

De egyszerűen erre nincs konkrét szabály, tudjál helyesen írni, ja, és ha megfogalmazod a kérdésedet, hogy ezt most miért is írtad ki, akkor konkrétabban tudok majd reagálni.

2018. jan. 4. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó helyen jársz ;) de egy valami fontos. Jó dolgokról írj.
2018. jan. 4. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Toronyiránt. A lényeg, hogy tudjon írni.
2018. jan. 4. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Például egy hibátlan helyesírás elég fontos lenne hozzá!

Amúgy: írni kell.

Aztán majd jön.

2018. jan. 4. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!