Musically jelszó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kijelentkeztem a musically fiokombol de a jelszavamat elfelejtettem (nem is én lennék)... Ugye ilyenkor van az, hogy új jelszót igényelek.... Megadtam az e-mail címem de azt mondja hogy érvényes email címet adjak meg.... Ez egy működő email cím én ezt használom... Mit kell ilyenkor csinálni? A válszokat előre is köszönöm!2018. jan. 4. 18:49
1/7 anonim válasza:
Nem irtad el az email címed? Biztos, hogy azzal regisztráltál?
2/7 anonim válasza:
Azt az emailt kell odaírnod, amivel regisztráltál
3/7 A kérdező kommentje:
Azt írtam oda mert ugyanazt az email címet használom a kezdetektől..
2018. jan. 4. 19:05
4/7 A kérdező kommentje:
jajj megoldottam hála istennek.. Viszont még egy segítséget kérek... Az összes privát musicallym eltűnt...pedig fontosak lettek volna. ezeket már semmilyen úton nem lehet visszahozni?
2018. jan. 4. 19:15
5/7 anonim válasza:
Nem lehet sajnos. Én a régebbi telómon minden hónapban letöröltem és a fontosabb videóim lementettem egy kulon mappaba :) Nagyon sokat foglal sajnos az az alkalmazas..
6/7 anonim válasza:
Hogyan oldottad meg? (Nekem is ez a gondom)
7/7 anonim válasza:
szia letszi elmondanad hogy oldottad meg mert nekjem is ez a problémám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!