Miért bámulták meg ennyire és néztek rá ilyen ellenszenvvel? Én ezt nem értem. Valami tipp?
Barátommal külön suliba járunk, mert Őt még a régi sulimban ismertem meg, ahova félév előtt jártam. Akkor jöttünk össze, félévkor azonban iskolát váltottam.
És amikor ugy vannak órái akkor barátom eljön a sulim lé és megvár. Ma is ott várt az iskola elött kint a kapunál.
Az osztályomba sok fiú jár, állítólag 1-2nek be is jövök, bár én nem tartom magam jó csajnak, meg hát nem is érdekelnek, a barátomat szeretem:)
Szóval barátomat többször is látták már, ha úgy adódik köszönnek is egymásnak, bár csak látásból ismerik egymást ( a srácok és a párom)
Ma viszont kint várt barátom és az osztályom beli fiuk elöbb mentek ki, amikor kiértem a kapun azt láttam hogy a srácok szabályosan lelassítottak és utálkozva-lenézően méregették a barátomat.
Pedig nem is ismerik stb.
És amikor mentünk a hévhez akkor is folyton hátrafordultak és bámultak minket, Főleg 3srác az osztályomból. Aztán jött a hév és felszálltunk, egy kocsiba szálltak velünk még ott is bámulták és lenézően figyelték. Én ezt nemértem. Pedig barátom ugyanugy öltzik
mint ők, sportos, nem csicsás, nem is csóró. Pont jó.
Ja a 3srác közül 2vel jóban vagyok, egy pedig folyton mosolyog rám (roma fiú, de jófej) pedig van barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!