Hogyan gyakoroljak?
Sziasztok! Február 26.-án fizikai alkalmassági lesz a rendészeti suliban, ahová jelentkezek. Mivel már január 1. van vészesen fogy az időm. A követelmények:
-4x10 méter ingafutás
-60mp alatt elvégzett felülések száma
-Ütemezett fekvőtámasz
-Helyből távol ugrás (3 kísérlet alapján a legjobb eredmény)
-Hajlított karú függés
Ezek közül a fekvőtámasszal és a hajlított karú függéssel gyűlik meg a bajom..
(Igen, kövezzetek meg hogy akkor miért akarok rendőr lenni ha nem vagyok képes ezekre,de szerintem képes vagyok rá csak nem megfelelően gyakorlom.)
A fekvőtámasszal nekem annyi a problémám, hogy észre sem veszem de feltolom a fenekem az égbe aztán elrontom az egészet:D ha pedig sikerül egyenesen megtartanom magam akkor hullámzok vagyis olyankor sem vagyok egyenes testhelyzetben...
A hajlított karú függésnél pedig szégyen-nem szégyen nem bírom magam felhúzni..(Nemhogy megtartani,még felhúzni sem)
Egyszerűen mindkét gyakorlatnál olyan,mintha be lennének rozsdásodva a csontjaim,és nem tudnám behajlítani a kezem:/
Szóval ha segítenétek hogy milyen gyakorlatokkal tudnám erősíteni magam és milyen edzéseket végezzek, hogy ez a két gyakorlat is egyre jobban menjen akkor azt megköszönném.:)
14/l
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!