Milyen a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium dráma tagozata?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy milyen a suli, a tanárok, a szakkörök. Hogy zajlik a felvételi ( a dráma része ) ? Hányas átlagtól vesznek fel? Van rá esély hogy nem indul? Esetleg szeretne valaki közületek erre a szakra menni?
A válaszokat előre köszönöm.
14/L
Szia én osztálytársaim drámások..így tudok segíteni😇.Nos a felvételi úgy zajlik hogy
verset mondhatsz legyen az próza vagy bármi (mondjuk a prózát szebbnek találják így több benyomásod lehet) vagy énekelhetsz is valami szép zenét :D 4feletti átlagtól jutsz be ...Tanárok....hát nem mindegyik jó...de nem írok véleményt ilyenről mert nem szabad...van sok jófej tanár is :) de indul Drámaszak továbbra is..a kommunikáció szak szünt meg ,én arra járok (mert egybe van/volt a dráma meg a komunikacio) remélem tudtam segíteni sok sikert❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!