Hogy érintene titeket, ha egyik napról a másikra hirtelen megszűnne a GYK?
Csak egy szokásos nap - döglötten hazaértek a suliból, melóból, leültök a gép elé kicsit kiereszteni a fáradtgőzt, ahogy szoktátok, és megnyitnátok a GYK-t, de semmi... leenterezitek még egyszer - semmi...
Csóválni kezditek a fejeteket, hogy mi a fene van, aztán elkezdtek kicsit kutakodni, és az egyik hírportálra ki lenne írva, hogy az oldal beszüntette a működését, vége, mint a botnak. Úgy, mint ahogy néhány éve az IWIW-nek is vége lett. Aztán ahogy telne az idő, egyre több portál írná meg, majd az újságok is, sőt, még a tévében is közzé tennék. Tehát nincs több kérdésfeltevés, válaszolgatás, segítségnyújtás, trollkodás, röhögés, marhulás...
Mit szólnátok hozzá, ha ez bekövetkezne? Hogy érintene titeket az oldal megszüntetése?
Nagy hiány lenne, mert ez az egyetlen kommunikációm a külvilággal- a hátrányaival együtt. Annyi előnye lenne, hogy más tevékenységet találnék magamnak, ami lehet, hogy értelmesebb, mint 1-1 értelmetlen kérdésre válaszolni.
Amúgy a GYK. részben jó önismereti prg. is (tőlem függ, hogy belemegyek-e vitákba, válaszolok-e értelmetlen kérdésekre, trollkodok-e, megsértek-e avagy segíytek-e valakit).
Egyébként negyed évente megkérdezi itt valaki...Én a konyhai csapom az itten válaszok alapján vettem és nagyon jól jártam.
Tehát hasznos is, mondjuk emberi és lelki dolgokban nem támaszkodnék az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!