Ez féltékenységi mánia? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
pl:betegek vagyunk a legjobb barátnőmmel.délelőtt felhívott hogy menjek el vele a boltba de majd ha megjött apukájától. A telefonba hallottam hogy halkan beszél.Arra gondoltam hogy elment a suliba anélkül hogy szólt volna.Ez volt 11 kor.Azóta már 3*hívtam,otthon is kerestem.Ez nagyon beteges tudom.De csak azért keresem hogy megbizonyosodjak arról hogy nem a 3. barátnőnkel van és hogy nem-e ver át.Tiszta hülyeség amit írok tudom,de máshogy nem tudom elmondani remélem értitek2010. jún. 3. 16:02
1/4 A kérdező kommentje:
És ha valamit hallok a telefonba pl:lány hangokat egyből kombinálok hogy :úristen biztos nélkülem ment be mit tegyek.Mintha rohamot kapnék..
2010. jún. 3. 16:05
2/4 A kérdező kommentje:
Vagy a másik barátnőnkel van
2010. jún. 3. 16:06
3/4 anonim válasza:
Vonzódsz hozzá? XD
Mellesleg talán csak annyi az egész hogy szeretnél nagyon jóban lenni vele, ezért szeretnéd ha csak rád figyelne...
Ami persze szinte lehetetlen, mivel nem csak te vagy a világon... Rossz esetben pedig vonzódsz hozzá XD
4/4 anonim válasza:
Nálam és a legjobb barátnőmnél is teljesen ugyan ez a helyzet. Annyi különbséggel, hogy nálunk Ő is "féltékenykedik" rám (bár nem tudom hogy ez nálatok is így van-e, mert ezt nem írtad) De nekünk ettől függetlenül jó a barátságunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!