Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol nézhetnék olyan videókat...

Hol nézhetnék olyan videókat az interneten ahol EMOS-sok az ereiket vágják fel?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 14:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
remélem ha bárhol van ilyen azonnal leveszik!
2010. jún. 3. 14:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Keress érsebész oktatófilmet, hátha még szebb is.
2010. jún. 3. 15:44
 3/18 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel, a jelszó: AZ IGAZI EMOS HALVA SZÜLETIK!
2010. jún. 3. 16:05
 4/18 A kérdező kommentje:
Nemár kérlek lécci.
2010. jún. 4. 14:47
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

segg*rc,faragatlan gyíkok .

tudjátok egyáltalán,hogy mi az az EMO?

szerintem ku***ra nincsen semmi fogalmatok róla S::S

és hogyha már ekkora szájhős begyárok vagytok,akkor legalább nyelvtan órára üljetek be és tanuljátok meg,hogy olyan szó nem létezik,hogy "emos".. nem baj :) kis gyík*rcok.

amúgy meg.. emok nem vágják az ereiket,ez is csak egy olyan b*zi tévhit amit az ember fia elkezd terjeszteni..az emberek elhiszik és a sok pózer szar meg csinálja :D:D

gratulálok.így tovább(Y)

az ilyen embereket,akik azt se tudják tényleg,hogy mi az az emo csak ugatnak :S agyon kéne rugdosni.

2010. jún. 6. 11:01
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
Hát, szerintem pedig neked kéne egy kiadós nyelvtanóra. Igen, egybe. Mert ez gázabb, mint az "emós".
2010. jún. 6. 11:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Te tudod, cica? =D

(A cica megszólítás szerintem a legtalálóbb, mert én még nem nagyon tudtam megkülönböztetni az emoboy-t az emogirl-től=D)

Gondolom egy 14 éves kis p*cs vagy, akiben már annyira tudatosult a világfájdalma, mert anyuci meg apuci megköveteli, hogy 12-re érjen haza. =D Lóf*sz vagy te, nem emo, vered itt magad a semmire az interneten. És nem begyár, ha nem betyár, te igen nyomorék. =D

2010. jún. 6. 11:08
 8/18 anonim ***** válasza:

mióta tanítanak olyat nyelvtanórán hogy emo vagy emós? ennek nincsen semmilyen szabálya úgy veszem át magyarba angolból ahogy én akarom és úgy mondom ahogy én akarom!

te pedig csakis egy ostoba tnike lehetsz a szád meg már akkora h elférne benne az összes emóS!!

2010. jún. 6. 11:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor így jártál :P
2010. jún. 6. 11:35
 10/18 anonim ***** válasza:

hűha:D na látom megy itt az oltás. csak nyugodtan :D

(amúgy azt a szót tényleg elírtam..mivel gyorsan gépeltem és megesik tudod :)

hogyne,én egy 14éves(asszem ennyit írtál)pics@ vagyok akinek az anyuci meg apuci mindent megvesz :) semmit se tud arról,hogy mi az a munkanélküliség,mit csinál az országgal ez a mocskos FIDESZ (és előtte MSZP) stb.. :)

és ku**a nagy világfájdalmam van azért,mert csak 12-ig engednek el,igen :) annyira beletrafáltál :O ez meg hogy sikerült ??

amúgy meg hha érdekel..,anyám munkanélküli,apámmal a kapcsolatom nagyon szar-évek óta nem találkoztunk- és :) ku**ra nem sajnáltatom magam azok a dolgok miatt amik történnek/történtek velem. mert minek ?:D attól nem lesz jobb. ja és 14éves sem vagyok :( pár évet még adj hozzá ;) meg nézzetek utána ténylegesen az emonak mielőtt bármit is mondtok :) amúgy meg nyelvtan órán nem tudom,hogy kinek mit tanítanak...de kérdezni lehet ;D

amúgy meg az emot nem kéne összetéveszteni,azzal ami most folyik a világban :S rengeteg pózer,akik megszégyenítik az emot és ezáltal megutálják őket az emberek :S

2010. jún. 6. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!