Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » GoodGame Farmer jó lenne, ha...

GoodGame Farmer jó lenne, ha újra lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom hány embert fog elérni itt ez a kérdés/téma, de nekem nagyon hiányzik ez a játék. Én a mai nap írtam egy kis regény a goodgame gmail címére hogy jó lenne, ha újra lenne ez a játék. Ha többen írnátok, nagyobb esély lenne rá. Illetve vannak neten petíciók azokat is alá lehetne írni.

Tudom ez nem konkrét kérdés, ne kövezzetek meg.

2017. dec. 23. 01:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem így működik. Mindennek a pénz a mozgatórugója a világban. Akarni mindent lehet, de ha nincs rá kapacitás, nincs rá VALÓS igény, akkor nem fogják csinálni. Pár rajongói komment és vakon aláírt petíció nem jelent még valós igényt, hiszen egy játék fejlesztése pont azért szokott a legtöbbször véget érni mert az embereket már nem érdekli, és nem ölnek bele feleslegesen pénzt.
2017. dec. 23. 11:12
 2/7 anonim válasza:
Az első válaszolónak teljesen igaza van. Nekem is nagyon hiányzik a játék
2018. febr. 14. 07:53
 3/7 anonim válasza:
Úgyszint 4 karaktert vittem rajta egyszerre :( nem tudom hogy tudják szeretni ezt a big farmot :/ jó lenne ha újból lenne!
2018. aug. 12. 10:50
 4/7 anonim válasza:

Ennyi erővel fullig pakolhatták volna az egész játékot reklámokkal és abból jöhetett volna a rohadt sok lóvé...

Ha az embereknek választaniuk kellett volna a mocsok sok reklám és a játék bezárása között, akkor egyértelműen a reklámokat választották volna.

Az az egészben a legjobb, hogy a Goodgame Studios-nak jelenleg egyetlen normális játéka sincs az EMPIRE-n kívül

2019. jún. 27. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon hiányzik, sajnos nem tudom hova lehetne nekik írni.
2020. márc. 17. 23:22
 6/7 anonim válasza:
Az nem kifejezés, hogy hiányzik. Ez volt a gyerekkorom :(
2023. márc. 25. 01:23
 7/7 anonim válasza:
Fura amúgy, a fájlokat nem törölték, megtaláltam a nyilvános webszervereiken kutakodva.
2023. márc. 25. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!