Ti hány évesen voltatok először szerelmesek? Elmondtátok az illetönek?
12 évesen az osztály társam fiuba most 23 vagyok tulajdon képpen nagyon szerelmes voltam belé de tényleg azóta olyan durván nem voltam ő neki csak tetszettem de ugy elvarazsolt es osszejottunk aztan otthagyott nyilván nem volt szex meg semmi ma már csak azt veszik kapcsolatnak
Otthagyott az évfolyam társunkért aztán totál káosz nagyon magam alatt voltam nem csak azert hanem egy mindennap lattam oket olelkezni meg ilyenek ketto a fiu utana ugy hogy en semmit se csinaltam nagyon bunko volt ram dobott egy uvegett ha beszelni akartam akkor ignorált majd a lány otthagyta mert amúgy egy bunkó kis törpe volt nálam kisebb volt de o nem volt igazán szerelmes minden kapcsolata után egy nap alatt szerzett új barátnőt én meg 3 évig sírtam érte életem legrosszabb idoszaka volt es a csaladom mit sem sejtett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!