Ha a haverodat kidobná a csaja, befogadnád a lakásodba?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 00:44
1/8 anonim válasza:
persze, ha tehetném.De miért merült fel ez benned kérdésként? nem vagytok annyira jóba? vagy nincs hely a lakásban?persze csak egy időre fogadnám be.
2/8 anonim válasza:
ha ismerném a lányt, lehet, hogy igen, de max. néhány éjszakára, ha tényleg nincs hová mennie.
természetesen napközben és egyedül nem lehetne a lakásban, nehogy ellopjon valamit.
3/8 anonim válasza:
bocs, ezt benéztem!
úgy olvastam, a csajt dobta ki a haver.
de a haverral is ugyanígy lennék.
4/8 anonim válasza:
Ha lenne haverom meg ha a párom is beleegyezne akkor igen, de csak 2-3 napra max..
7/8 anonim válasza:
Én csak a barátaimat fogadnám be, ha valamelyiket kidobná a csaja. :)
Azért van különbség egy barát és egy haver között, bár tudom, hogy sokan a két szót ugyanarra használják. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!