SHINee: Igaz, hogy Jonghyun halála miatt több, mint 100 Shawol (a rajongóik) öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
Nekem a barátnőm mondta a pletykát, és főleg a nagy SHINee rajongóktól szeretném megkérdezni: igaz ez?2017. dec. 20. 15:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez csak pletyka. Minden tele van a hivatalos oldalak közléseivel, a temetés is fent van, de sehol nem láttam olyan hírt hogy bárki miatta lett volna öngyilkos. Remélem ez így is marad. Nagyon sajnálom a shawolokat. Én army vagyok de a kpop a shinee val kezdődött és ezért hálás leszek nekik mindig.
Rip Jonghyun
2/6 anonim válasza:
100 biztos nem igaz.Én csak 7-ről hallottam, de az is több, mint kellene.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem igaz.. shawol vagyok de nem szeretném, hogy ezért legyenek öngyilkosok akkor ezért ő lenne a hibás
4/6 ncskcsk válasza:
Nem igaz. Egy öngyilkossági kísérlet volt Indonéziában, amiről a média is számot adott, de hála az égnek azt sikerült megakadályozni. A többi pletyka, ami a twitteren és hasonló oldalakon terjeng nem igazak. Nagyon remélem, hogy nem lesznek ilyen esetek, még csak kísérlet sem több, nem bírnám elviselni, ha Shawol társakat kellene elveszítenem emiatt.
5/6 anonim válasza:
Én twitteren olvastam, hogy majdnem 100 öngyilkossági kísérlet volt a halála miatt:( De remélem, hogy csak pletyka...
6/6 anonim válasza:
Pletyka minden,egy próbálkozásról olvastam énis de hála az égnek sikerült megakadályozni,azért hihetetlen hogy mire képes pár tini lány(már ha az volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!