Mennyire vagyok rossz ember?
Ha sajnálod, akkor már nem vagy rossz, csak rosszat tettél. De nem helyrehozhatatlant.
Nem tudom hány éves vagy, de kamaszkoromban én is loptam pár apróbb dolgot, ez beletartozik a határaink feszegetésébe.
Természetesen nem szabad ilyet csinálni és elítélendő, de nem öltél embert.
1) csalodast okoztal magadnak? Akkor fizesd vissza, ahogy leirtad fent, es megnyugszol.
2) okoztal-e barminemu kart barkinek? Nem, ketszaz forint fel sem fog tunni a boltnak. Sokan es gyakran lopnak az ilyen kisboltokbol, masreszt meg oriasi a hasznuk: ezeket a kutyuket kb 5 forintos darabaron veszik (amibol a kis kinai munkas, aki esetleg a gyartosort felugyeli, kb 10 fillernyi bert kap orankent.)
3) ettol meg persze lopni nem szabad. De nem a bolt miatt, hanem magad miatt.
De egyaltalan nem vagy ettol rossz ember. A bolt a hosszu sorral az idodet lopta volna el.. :-)) maskor ne menj hozzajuk nezelodni se, nem erdemlik meg az idodet, penzedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!