Ha nincs közelben wc mit választanátok? (Széklet)
Figyelt kérdés
Forgalmasabb helyen: gatyába vagy tömeg előtt letolni és kinyomni
Kihaltabb helyen gatyába vagy letolni és kinyomni?
2017. dec. 18. 19:31
1/4 anonim válasza:
az a kulcszó:D
erre szerintem nem lehet válaszolni, az adott szükséghelyzetben kell lenni hozzá
2/4 anonim válasza:
Ha hasmenésem van, otthon maradok, ahol van wc. Semmi értelme a kérdésnek.
3/4 anonim válasza:
Kihalt helyen letolni a gatyát és a szabadba kibocsátani a bélsarat. Én is csináltam ilyet már, hogy úgy jött rám a kulázhatnék, hogy nem volt wécé a közelben, és nem voltam hasmenéses állapotban. De gatyámba biztos nem szarnék bele, azt bármi áron elkerülném.
Amúgy a forgalmas helyeken annyi presszó, étterem, pláza és egyéb hely van, ahol van klozet. Ahol nincs klozet, ott az már valóban kihaltabb rész, simán egy bokorba be lehet ereszteni a nagy barna kanyarkolbászt.
4/4 anonim válasza:
Érdekes dolog velem volt olyan mivel sajnos nekem bringázás közben rám szokott jönni, nagyon kellet de nem volt olyan hely ahol el tudom volna intézni így már más nem volt biciklizés közbe fel emeltem magam és hát ki jöt, bár a kedvenc farmer rövid nadrágomba, ráadásul boxer alsó sem volt rajtam, ez van én ezen nem fogok mit szégyellni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!