Hova jelentkezzek?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok az egyetemen, de ott akarom hagyni, mert nem az én világom, nem tudom elképzelni magam ebben.Ha azzal szeretnék foglalkozni, ami az álmom, hova jelentkezzek?
Vidékfejlesztési agrármérnökiben gondolkoztam, mert egy kisebb községben szeretnék elhelyezkedni, ahol a fő profil a gyümölcstermesztés lenne, csak sajnos eléggé hanyatlóban van a gazdaság, nincs sok támogató. Melyik szakot kéne elvégeznem, hogy hatékonyan részt tudjak venni a terület és a gyümölcstermesztés fejlesztésében, megfelelő körülmények megteremtésében?
2017. dec. 18. 16:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!