Attack on titan 3. évad mikor jön?
A várakozás még elmegy, de ha az utolsó öt napon bejelentik, hogy csak 12 része lesz, akkor abban a stúdióban vér fog folyni..
A 19 meg csak az én elméletem, lehet, hogy összeszedték magukat és még 18-ban hozzák
Szerintem pont, hogy a 3. évadnak kellene 24 részesnek lennie, mert a még áprilisban levetített előzetes-féleség szerint eljutnak a manga 90. fejezetéig, amit kellemetlen lenne 12 részben összenyomni. Az 91-101 fejezetnek ellenben minél kevesebb részesnek kellene lennie, mert kicseszett unalmas, sokan hagyták ott miatta a mangát is és lehet az animeközönség sem értékelné, hogy sok-sok időn keresztül random karaktereket bámuljanak. Nem tudom a manga milyen hosszú lesz, de ettől függetlenül a 3. évadra való anyag már bőven megvan és a legutóbbi után nem lenne szerencsés kihúzni a gyufát a nézőtábornál és évekkel tologatni az anime adaptációt, majd előrukkolni 12 résszel ami ismét kb csak Historiáról szól (bár lehet, hogy vele csak nekem van problémám). Maximum egy évet, de többet szerintem nem fognak várni, bár meglehet, hogy ismét szarnak ránk és lazán átvágják a közönséget egy hosszú elcsúsztatással meg 12 résszel.
(Igyekeztem mangaspoiler mentesen írni, remélem sikerült O.o)
Ez azért enyhe túlzás, nem váltják de a 3dmg-t, csupán bemutatják annak egy átvariált verzióját, ahol nem kardokkal, hanem stukkerekkel szenvednek. Ezek a jelenetek nem rontanak a hangulaton, főleg, mert a történetszál egyre érdekesebb, elkezdjük megkapni a válaszokat és végre előveszik Levi-papát, meg az ő múltját (nem a CWNR-re gondolok). Szóval éppen ellenkezőleg, én úgy gondolom, hogy sok-sok rajongó fog még olvadozni meg sápítozni a monitor előtt. Az már más kérdés, hogy ha eljut a sztori a 83-84. fejezetig, akkor biztosan rendesen megoszlik a közönség. Én inkább a 91-100. fejezet anime adaptációjától tartok (nem vennék rá mérget, hogy lesz neki, a manga sikerét, pontosabban annak hiányát tekintve), mert az tényleg rohadt vontatott.
Amit mondasz, hogy nincs rá pénzük, szintén egy jogos pont azt tekintve, hogy a WIT Studio egy másik projektje, a Kabaneri szintén rengeteget visz, ami nem is meglepő a grafikáját nézve. Ami inkább szomorú, hogy mikor a titán 2. évadot halasztották, szinte azonnal jött is a hír, hogy juhé, 2. évadja lesz a Kabanerinek. Én személy szerint szomorúnak tartom, hogy egy manga nélküli copy népszerűbb lett, mint a gondosan megírt és elgondolkodtató, meglepő fordulatokkal teli, mangával rendelkező sztori.
Szal mindent összevetve én a 3. évadot tűkön ülve várom, ellenben ha a rendezőnek nem áll szándékában lerövidíteni a boring-arc-ot, úgy inkább kihagynám a 4.-et.
(Az új fegyók meg tök királyak^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!