Van orvosi igazolásom és az van oda írva hogy 18. -ig vagyok kiírva ami hétfő. Akkor most hétfőn még nem kell mennem?
Hány éves vagy?
Nem köthet bele a dátumba az iskola. Arról azért tudjál, hogy a háziorvos 3 napra visszamenőleg igazolhat. Tehát ha hétfőtől nem mész suliba de csak pénteken mész dokihoz, akkor ő keddtől adhat igazolást, hétfőre nem fog.
Hadd mondjon amit akar. Ott a telefon, hívja fel a háziorvost, hogy igazolják, hogy ott jártál. Nem kell beijedni az ilyesmitől.
Engem a régi főnöknőm utált, amikor visszamentem 1 hét betegszabi után a kollégáktól hallottam, hogy nem hitte el, hogy valóban beteg vagyok, és el akart jönni a lakásomhoz és felcsöngetni, hogy itthon vagyok-e. Vannak ilyen idióták, na.
A korod azért kérdeztem, mert nem kell szülői kíséret ahhoz, hogy orvoshoz menj.
A gyerekorvos 18 éves korodig köteles ellátni, de 14 éves kortól átkérheted magad felnőtt orvoshoz is. Én anno átkértem magam mert sokkal közelebb van mint a gyerekrendelő volt, de a gyerekrendelésre is egyedül mentem. Persze nem 8-9 évesen, de általános iskola 5.-től már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!