12 éves fiu vagyok és kb 40000ft kéne 2-3 honap alatt és olyat nem akarok látni hogy bébicsöszködés takaritás! Inkább valami internetes vagy valami befektetés féleség?
Figyelt kérdés
12 éves fiu vagyok és kb 40000ft kéne 2-3 honap alatt és olyat nem akarok látni hogy bébicsöszködés takaritás !inkább valami internetes vagy valami befektetés féleség ?2017. dec. 17. 10:14
1/7 anonim válasza:
Vallald szepen el a bebicsoszkodest meg a takaritast, ha van ra lehetoseged. Ekkora arccal az is csoda, ha azzal megbiznak...
Befekteteshez kezdotoke - es nem 1500 forint zsebpenz- es szakertelem kell, neked egyik sincs. 'Internetes' munka nem letezik, mivel 12 evesen nem igazan hinnem hogy ertenel pl. programozashoz, forditashoz, konyveleshez, vagy - ha mar itt tartunk - barmihez is.
2/7 szántóvető válasza:
na ja,nekem is az volt az első reakcióm hogy pénz kéne csak a munka büdös.
3/7 anonim válasza:
Még csak 12 vagy, de már iszonyodsz a munkától? Olyat vársz, ahol csak ülni kell, esetleg gombokat nyomogatni, és dől a lé? Hát sajna, 12 vagy, nem sok választásod van. ha kell a pénz telóra, akkor tenni kell érte, ahogy mindenki dolgozik az életben azért, amije van. Vidd el a szomszédok kutyáit sétálni, lapátolj havat, takaríts. Egy asztalnál ülve nem fogsz 40ezret szerezni.
5/7 anonim válasza:
Hogy mit akarsz látni mindenki lesz.rja az életben, ha pénz kell csinálod a melót amit kapsz, ez így működik.
6/7 anonim válasza:
A pénzért dolgozni kell, és 12 évesen ne várj sokat.
Gyerek vagy még, ennyi idősen nem is alkalmaználak gyerekcsősznek vagy takarítani.
A neten se lesz sok esélyed.
7/7 anonim válasza:
Ennyi idő alatt elveszíteni lehet ennyi pénzt, nem megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!