Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 12 éves fiu vagyok és kb...

12 éves fiu vagyok és kb 40000ft kéne 2-3 honap alatt és olyat nem akarok látni hogy bébicsöszködés takaritás! Inkább valami internetes vagy valami befektetés féleség?

Figyelt kérdés
12 éves fiu vagyok és kb 40000ft kéne 2-3 honap alatt és olyat nem akarok látni hogy bébicsöszködés takaritás !inkább valami internetes vagy valami befektetés féleség ?

2017. dec. 17. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vallald szepen el a bebicsoszkodest meg a takaritast, ha van ra lehetoseged. Ekkora arccal az is csoda, ha azzal megbiznak...

Befekteteshez kezdotoke - es nem 1500 forint zsebpenz- es szakertelem kell, neked egyik sincs. 'Internetes' munka nem letezik, mivel 12 evesen nem igazan hinnem hogy ertenel pl. programozashoz, forditashoz, konyveleshez, vagy - ha mar itt tartunk - barmihez is.

2017. dec. 17. 10:26
 2/7 szántóvető ***** válasza:
82%
na ja,nekem is az volt az első reakcióm hogy pénz kéne csak a munka büdös.
2017. dec. 17. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 12 vagy, de már iszonyodsz a munkától? Olyat vársz, ahol csak ülni kell, esetleg gombokat nyomogatni, és dől a lé? Hát sajna, 12 vagy, nem sok választásod van. ha kell a pénz telóra, akkor tenni kell érte, ahogy mindenki dolgozik az életben azért, amije van. Vidd el a szomszédok kutyáit sétálni, lapátolj havat, takaríts. Egy asztalnál ülve nem fogsz 40ezret szerezni.
2017. dec. 17. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Eridj lottózni :D
2017. dec. 17. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit akarsz látni mindenki lesz.rja az életben, ha pénz kell csinálod a melót amit kapsz, ez így működik.
2017. dec. 17. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A pénzért dolgozni kell, és 12 évesen ne várj sokat.

Gyerek vagy még, ennyi idősen nem is alkalmaználak gyerekcsősznek vagy takarítani.

A neten se lesz sok esélyed.

2017. dec. 17. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt elveszíteni lehet ennyi pénzt, nem megszerezni.
2017. dec. 17. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!