Megtaláltam a karácsonyi ajándékom, szóljak?
Figyelt kérdés
Nem véletlen találtam meg, kerestem és meg is találtam egy ruhát, ami borzasztó olyannyira rosszul esett, hogy majdnem sírtam... Tavaly is egyébként megkerestem az ajándékom akkor nem szóltam, ( hajgöndörítő volt) mert tetszett.... A ruha ára 15ezer mert még a blokk is bent volt. Ha nem szólok akkor sem fogom meg játszani hogy tetszik amúgy, mert én azt magamra nem veszem. Úgyhogy ne szóljak inkább most h tudjanak mást venni helyette? (Legyetek szívesek a kérdésre válaszolni) :) 16/L2017. dec. 13. 19:48
1/2 anonim válasza:
Nos, ha az én kölyköm lennél és turkálnál ott, ahol nem kéne, akkor miután leszedték a gipszet a kezedről, választhatnál magadnak olyan ruhát, ami tetszik.
2/2 anonim válasza:
gondolom, azért hagyták benne a blokkot, hogy ha nem tetszik, vissza lehessen vinni. na de miért is turkálsz ott, ahol nem kéne??? és hogy esik egy ruha rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!