Akinek Bucky Barnes a kedvenc Marvel-karaktere, azoktól kérdezném: miért?
remélem nem késtem el nagyon a válasszal. :D a filmekről fogok beszélni, mert azokkal jobban képben vagyok, mint a képregénykkel. meg vannak nagy eltérések, főleg a háborús időkből, inkább csak a winter soldier törtétszál hasonló.
az első amerika kapitány filmben az első jelenet amiben szerepelt az volt, hogy éppen megmenti steve-et az agyonveréstől. az "olyanba köss bele, aki a méreted" mondatából nekem az jön le, hogy mi a becsületes viselkedés, és bárki mást is megvédene, nem csak azért, mert jóban vannak... :D aztán meg jön azzal, hogy az okirathamisítás illegális - a becsület bajnoka, íme. aztán nem akarja, hogy pici asztmás steve rogers a világháborúban bohóckodjon. és a duplarandi! amit azért szervezett, mert nélküle steve, egyedül nem tudott volna táncra vinni egy lányt (ez többször feljön a film során). szóval az utolsó dolga még az volt, hogy bebiztosítson neki egy randit, hogy mások is lássák ezt, és legyen esélye egyszer családot alapítani. :') legközelebb már a háborúban látjuk, hogy mennyire hűséges és bátor ("nélküled nem", maga a tény, hogy az állapota ellenére inkább a fronton marad).
aztán a második film! itt először steve emlékképét hoznám fel először amiben bucky, steve édesanyjának temetése után felajánlja, hogy nyugodtan lakjon náluk. és ő mindig mellette lesz. :D vissza a jelenbe, télkatona téma. szinte biztos vagyok benne, hogy így lett kiképezve, de meg sem _próbál_ olyanra támadni, aki nem kijelölt célpont. a hydra bázison, amikor kezdenek visszatérni az emlékei, inkább steve-ről kérdez, mintsem saját magáról, _eszébe sem jut_ saját maga. és a légihordozós harc után. hogy mégis megmenti őt, pedig alig emlékszik, és nem tudja, mi történik.
a harmadik filmből én is azokat tudnám kiemelni, mint a többi válaszoló, hozzátéve még azt, hogy amikor zemo elkezdte betriggerelni a szavakkal, mennyire látványosan nem akarta. ő sosem akart gyilkos lenni. sosem volt tisztában a tetteivel, és most bűntudata van ("nem tudom, érek-e ennyit").
a végtelen háborúban... nem volt sok szerepe. :'D de mindenhol és mindehogy szeretem.
szóval azért ő a(z egyik) kedvencem, mert egy a végsőkig hűséges és jóindulatú karakter, aki a 70+ év gyötrelem után sem adta fel, a jóért való küzdést választotta és nem felejtette el mi a fontos számára... :D
Eléggé jó színész játsza.
De maga a karakterben a beszéd stílusa tetszik meg elég jól is harcol.
Végül is Amerika kapitányt már kétszeres megmentette.
nem tudom én nagyon szeretem a karakter életét
2.világháborúba harcos ként meghal de rá 70 évre az ellenséghez megy és ott gyilkol acél karral
meg maga a színész is tetszik sebastian stan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!