Melanie Martinez "botrány"?
Nem tudom ki hallott róla, de most ez terjeng az interneten Melanie-ról, és Timothy Heller-ről. Mivel én nem vagyok elég jó angolból ahhoz, hogy lefordítsak egy komolyabb szöveget, ezért "titeket" kérlek meg.
Elvileg: Melanie Martinez raped Timothy Heller.
Ez mégis mit jelent? Aki tudja, az pedig elmagyarázná nekem az egész sztorit? Köszönöm!
Melanie Martinez raped Timothy Heller-Melanie Martinez megerőszakolta Timothy Heller-et.
Timothy Heller közel egy hete jelentette be Twitteren, hogy Melanie Martinez megerőszakolta és molesztálta.Állítása szerint orálisan kielégítette, majd szexjátékokat használt rajta.
Martinez néhány órával később reagált, állítva, minden amit tettek, közös beleegyezéssel történt és teljesen megdöbbentette őt, amit olvasott.
Heller több interjút is adott vallomása óta, ahol részletezte, hogy Melanie hívogatta őt és a pasiját is, amit teljesen őrültségnek gondolt. A feltörekvő énekesnő a dátumot is elmondta: június 25-én történt meg a borzalmas eset.Melanie viszont 2015. június 25-én nem tartózkodott a városban: turnén volt New Yorkban, és kocsival utazott vissza egész éjszaka. Timothy emellett két estéről beszélt LA-ben: június 24-én pedig az említett városban, New Yorkban lépett fel a CryBaby énekesnője.
úgyhogy szerintem Heller ezt az egészet csak álmodta....egy nagy hazugság a javából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!