Milyen 4 colos vagy max 4,3 colos telefonok vannak manapság normális hardverrel Iphone-on kívül?
Szeretnék új telefont venni, de utálom ezeket a lapáttelefonokat, tehát egy kisebbet szeretnék, lehetőleg 4 col., max 4,3 colost. Viszont feltétel lenne, hogy normális hardverekkel rendelkezzen (pl. 2 GB RAM, normális processzor stb.).
Viszont sajnos az Iphone-on (5, SE) kívül nem találtam ilyet, viszont nekem az IOS nem jön be.
Tud esetleg valaki ilyen telefont?
Nincs ilyen. 4.7" alatt csak butatelefonok vannak - oszinten szolva nem is nagyon van ertelme a 4"-os okostelonak.
Amit te szeretnel, tobb okbol sem igazan letezik: ekkora meretben az akkumulator is kis helyen kell hogy elferjen, tehat 'normalis' processzorral kapnal kb. 8 ora uzemidot, a memoria se fer bele (fizikailag), tarhelyre meg vegkepp nem marad semmi.
Akkor úgy mondom, hogy kb. az Iphone SE szintű hardverekkel rendelkező telefont keresek, csak Androidosat.
Az Iphone SE hardveresen teljesen megfelelne, csak nagyon nem szeretem az IOS-t.
Lathatoan a nagy resze vagy smartwatch, vagy Europaban ismeretlen, Azsiaba, Indiaba vagy Afrikaba szant ultralow-end keszulek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!