Hol tudnék szerintetek svédül könyvet venni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 16:31
1/3 anonim válasza:
Ha svédül akarod kérni a könyvet, akkor bárhol, legfeljebb nem értik, mit akarsz :) Ha svéd nyelvű könyveket szeretnél, a bookstation.hu-n lehet rendelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben :D köszönöm szépen :D
2017. dec. 9. 16:53
3/3 anonim válasza:
Elsőhöz csatlakozom, de hozzátenném, hogy mivel "kis" nyelv, meglehetősen kicsi a választék (többnyire gyerekkönyvek), ha pedig rendelsz tőlük, beszerzik ugyan, de igen borsos áron. Én a bokborsen.se oldalt javaslom még, ott magánszemélyek is, de zömében antikváriumok hirdetnek. Érdemes egy-egy eladó kínálatát átböngészni és egyszer bevállalni egy kellemetlen szállítási költséget, én pl. onnan szereztem be a teljes Harry Potter sorozatot nyelvtanulás céljából. Ha te is épp tanuló fázisban vagy, akkor plusz egy jó tanács, hogy érdemes olyan könyveket választanod, amiket korábban már olvastál magyarul, ez rengeteget segít a megértésben, sok mindent ki tudsz következtetni az emlékeid alapján, ezzel megkímélve magad a szótározástól (vagy legalábbis egy részétől). Ha esetleg lesz lehetősèged kimenni Svédországba, arra is érdemes úgy készülnöd, hogy a helyi antikváriumokban hatalmas választék van, akkor kell jól bevásárolni. Én legutóbb úgy jöttem haza, hogy a 32 kg-os bőröndöm fele könyvekkel volt tele, mert itthon kb. lehetetlen beszerezni svédül bármit is, nyelvtanuláshoz viszont kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!