Nemrégiben az apukám beálította a gépemre hogy 10 kor kikapcsoljon rajta az internet és ez engemet nagyon zavar, nemtudnátok segínetik? Léccives!
Figyelt kérdés
#gép #beálította
2017. dec. 4. 21:14
1/5 anonim válasza:
Nagyon jól tette! Olyat tudok megoldani, hogy már 9-kor kikapcsoljon. Mehet?
2/5 anonim válasza:
Szeritntem csak a router kapcsoljak ki
4/5 anonim válasza:
"nemtudnátok segínetik? Léccives!"
3 szóban 5 hiba?
Nem semmi... én még tanárt is szerződtettem volna hozzád.
Szerintem nagyon gyorsan embereld meg magad, és egyrészt akkor majd visszakapod az internetet - de ennél még sokkal fontosabb, hogy akkor 20 évesen nem pöcegödör tisztító szakember leszel majd.
5/5 anonim válasza:
A kérdésre is válaszoltam, olvasd el még egyszer.
Szerintem már vagy olyan idős, hogy felfogd: TE MAGAD fogod a sorsodat valamerre fordítani.
Én a helyedben igyekeznék jó irányba fordítani, de te tudod... a te döntésed. Csak még egyelőre beleszólnak a szüleid is, akik igyekeznek a jó irány felé terelgetni téged.
Még egy pár évig.
Ha pedig annyi időd nem volt, hogy elolvasd, amit írtál, akkor viseld a következményeit: ezeket a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!