Mit tegyek ilyenkor? Kikezdtek facebookon!
Nos , egy xy nevű oldalra kitettek egy cikket , ami arról szólt , hogy egy lány imát írt a kutyájának . Én odaírtam kommentbe , hogy én nem írnék imát egy kutya emlékére . (Nem vagyok állatvédő , mivel nincs az állatvèdőkkel jó tapasztalatom)
Nos kb. Fél óra múlva jöttek kommentek hogy a 'te emlékedre se írjanak semmit' stb. Stb. , jöttek a nyugdíjadok akik elátkoztak .
Erre én válaszoltam , de mint mindig (megszokásból) letegeztem őket . Erre letámadtak hogy a tojáshéj még nem jött le a seggemről , meg hogy mit képzeljek én ? Stb. Stb.
Eddig még kb. Rendbe is van , megszoktam , mivel sokat veszekedtem ilyen ügyekben ...😶
Ám ekkor egy kb. 19 - 20 éves fiútól jött egy komment hogy csicska kamasz gyerek baszlak szájba stb stb.
Nekem eldurrant az agyam , válaszoltam neki hogy megszólalt a lepratelep .
Ekkor jöttek kommentek tőle hogy hogy nézek ki , mint egy rossz zsidó , meg hogy mit éltem át te kis taknyos meg ilyenek .
Ekkor én válaszoltam neki ugyanolyan stílusban , erre mindenki az Ő oldalára állt , irkodtál hogy gondolkozzak , stb . Stb. Mit képzelek magamról hogy iyleneket írok ...(megírtam neki erre a mit éltél át kérdésre hogy 12 - szer voltam kórházban .
Kérlek segítsetek , adjatok tanácsokat , mert nekem ez így nagyon igazságtalan !
Bocs a hibákért de összevissza áll a fejem .
Kérlek válaszoljatok!
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!